loader

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd even bellen. Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd anders kan de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

ReSmile Dentistry Elburg
Terbekeweg 53A
8081 KX Elburg
Telefoon: 0525 – 68 30 19

Emailadres voor patienten: info@tce-kliniek.nl
Emailadres voor gegevens patiënten:
Tandheelkundigcentrumelburg@zorgmail.nl

Wijzigingen doorgeven

In verband met de declaratie aan uw zorgverzekeraar is het nodig dat wij beschikken over de meest actuele gegevens met betrekking tot uw burgerservicenummer, uw polisnummer, uw naam- en adresgegevens en de juiste naam en adresgegevens van uw zorgverzekeraar.

Het gebruik van medicijnen kan van invloed zijn op uw behandeling. Wij vragen u daarom ons op de hoogte te houden van veranderingen in uw gezondheid en/of wijzigingen in uw medicijngebruik.

Spoedgevallen

Op werkdagen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0525 – 683019. Wij adviseren u om bij pijnklachten zo vroeg mogelijk op de dag te bellen. Wij doen ons uiterste best om u dezelfde dag nog van dienst te kunnen zijn.

Bij spoedgevallen buiten werktijden kunt u ons antwoordapparaat raadplegen. Hierop vindt u informatie over de dienstdoende tandarts.

Route

Vanaf de A28 neemt u afslag 16 ´t Harde. U rijdt in de richting van Elburg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde linksaf. Bij de eerste stoplichten rechtsaf. Op de Klokbekerweg de tweede straat links. Behandeling uitsluitend op afspraak. Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd anders kan de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.


Delen: